Türk Televizyonlarını İngiltere’den Nasıl İzlerim?

Televizyon konusu kimisine göre önemlidir. Hele ki tam olarak İngilizce bilmiyorsanız ve İngilizce seviyeniz televizyon izlemeye yetmiyorsa vakit geçirmek için bile televizyon izleyemezsiniz. Haliyle eliniz Türk kanallarına gider ama kolay kolay bulamazsınız. Televizyon sadece vakit geçirme aracı değil aynı zamanda da haber alma aracıdır. Türkiye’deki haberleri izlemek istiyor olmanız son derece normal. O yüzden bu konuda da sizler için bazı çözüm yolları bulduk. Bakalım bu çözüm yolları nelermiş.

Aslında sorumuzun cevabı çok basit. Yine internet bizim yardımımıza koşuyor. Artık devir değişti, birçok televizyon kanalı internet üzerinden de yayın yapmakta. Hepsinin kendi sitesine gidip canlı yayın seçeneğini bulduğunuz zaman Türkiye ile eş zamanlı olarak yayınları izleyebiliyorsunuz.

Eğer ki kanallara tek tek gitmeye üşenirseniz Google’da “televizyon izle” tarzında bir arama yapıp, birçok kanalın canlı yayınını tek bir yerde toplamış olan sitelerin birinden televizyon izleyebilirsiniz. Sitelerde 90’dan fazla Türkiye’de yayın yapan kanal bulunuyor.

Devir değişir de alışkanlıklar değişmez mi? Cep telefonu, tablet gibi taşınabilir cihazlarınızla da televizyon izleyebileceğinizi söylersek abartmış olmayız. Artık önde gelen televizyon kanallarının mobil uygulamaları da bulunuyor. Bu uygulamalarla en güncel yayın akış bilgilerine ve dizilerin yeni bölüm fragmanlarına kolayca ulaşılıyor. 3G, Edge ve Wifi bağlantısı olan cihazınızdaki uygulamalar sayesinde, canlı yayınla tüm dizi, program ve haber bültenlerine kesintisiz erişim imkanı sunuluyor.

Sevebilirsin...



Türkiye’deki Gibi Televizyondan İzlemek Mümkün Değil Mi?


Sıkı durun, çünkü o da mümkün. Ancak yine internete ihtiyacınız var. Bilgisayarı televizyona bağlamaktan bahsetmiyoruz. Türkiye’deki gibi kumandanızı elinize alıp televizyon izlemeniz mümkün. Digiturk size Ip Tv hizmeti sunuyor. Yani dünyanın neresine giderseniz gidin, internet üzerinden Digiturk bünyesinde bulunan kanalları izleyebiliyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken sadece Digiturk’e başvurmak, gerisini onlar halleder. Üstelik sadece canlı yayın değil, geri sarma özelliği ile gün içerisinde kaçırdığınız programları da izleyebiliyorsunuz. Ya da bir film izlerken durdurup, kendinize atıştırmalık bir şeyler hazırlayıp, geri gelip izlemeye devam edebilirsiniz. Yani yayını durdurma ve geri sarma özelliği de bulunuyor.

Gelişen teknoloji ve globalleşen dünyada ihtiyaçlarımız artık temel ihtiyaçlarımızın da ötesinde olabiliyor. Yani başka dilde konuşan bir ülkede yaşıyor olsak bile kendi ülkemizin televizyonunu izlemek isteyebiliyoruz ve teknolojinin de bunun için elverişli olmasıyla birlikte bir çözüm yolu bulabiliyoruz. İngiltere’de Türk televizyonlarını izlemek ve gündemi anadilinizde takip etmek içinde bulunduğumuz dönem sayesinde imkansız değil. Umarız ki adadaki hayatınızda televizyon önemli bir rol oynar ve belirlediğiniz hedeflere ulaşmanızda kolaylık sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Vize Danışmanlık Firmaları Telefon ve Epostalarınıza Neden Cevap Dönmez?

planı son dönemde artık burdan gideyim de neresi olursa olsun şeklinde bir düşünce halini almaya başladı. Daha iyi bir kariyer ve yaşam am...